Programa

PROGRAMA DEFINITIU Solidarium 15

Dijous, 15
Aula Maga- Facultat de Medicina (C/ Montserrat Roig, 2)
——————————————————————————————
De 19.00 a 20.00h
Conferència  ”Agenda de Desarrollo Post 2015: Inaplazables decisiones sociales y medioambientales” del Sr. Federico Mayor ZaragozaEx-director general de la UNESCO, fundador del programa Cultura de Paz.

La conferència estarà traduïda a la llengua de signes per l’associació Deixa’ns signar, amb la col·laboració dels alumnes del Cicle de Llengua de signes de l’INS Ronda.

 

Cafè del Teatre de L’escorxador (C/ Roca Labrador 2bis)
——————————————————————————————
De 20.30 a 22.00 h
Trobada amb les ONGD de la ciutat per commemorar la setmana contra la pobresa.

Concert amb ALUSPEAR

 

Dissabte, 17
Porxos Pl. Paeria i Pl. Sant Joan
——————————————————————————————
Matí
10.00h
Inici de la Fira

D’11.00 a 12.00h
Solidàrium a les escoles: Mercat d’Intercanvi de Contes, llibres de lectura i joguines en general.

D’ 11.00 a 12.30h

Taller de maquillatge infantil i creació de polseres a càrrec de l’entitat Fem Llar, Escola Familiar. Taller gratuït per a infants.

De 12.00 a 12.15 h
Acte inaugural
De 12.15 a 12.30 h
Arribada del Banyetes i gran xocolatada del Comerç Just per a tots els infants.

De 12.30 a 13.30 h
Actuació teatral “Titiritriki”, de Zum Zum teatre.  Un vell carro de comediants arriba al poble tot rememorant l’ús del teatre del segle XVI. En lloc d’egües, cavalls o ases, trobem un comediant enganxat a un jou i un músic ambulant amb qui van recorrent món explicant contes, llegendes i històries recollides al voltant de les terres de Lleida .

Tarda
De 17.00 a 19.30 h
Traller “Desenvolupament Sostenible” a càrrec de TRAMA, Art i Cultura. Realització d’un exercici plàstic a partir de les reflexions dels nens i les nenes. Taller familiar gratuït.

De 17.45 a 19.15 h
Balls tradicionals del món,  d’Equador, a càrrec de l’associació Nuevo Amanecer. Balls Tradicionals de Bolívia, a càrrec de l’Associació Llajtaymanta Bolívia i l’associació Bolívia Lleida. Balls Tradicionals de Romania, a càrrec de l’Associació Miorita. Balls Tradicionals de Camerún, a càrrec de l’Associació de Cameruneses Anglofonos de Lleida.

De 19.30 a 20.30 h
Concert Solidari a favor de la Població Refugiada, de la Banda Municipal organitzada per l’Associació de Voluntaris de “La Caixa” de Lleida, ASVOLCALL.

Durant el concert es podrà fer donatius a favor de LA POBLACIÓ REFUGIADA. Les vostres aportacions aniran destinades al FONS SOLIDARI de la Ciutat de Lleida.

Tota la jornada
——————————————————————————————
Espai Jocs
Traginer de jocs. Jocs de fusta artesans al carrer, a càrrec de Tombs Creatius.

Nautilus. Petit carrusel ecològic en què els pares hauran de pedalar per poder fer girar l’atracció, a càrrec de la companyia La Baldufa.

Espai Fira
XII Fira d’Entitats Solidàries de Lleida. Exposició de materials i recursos de les diferents entitats i ONGD de Lleida.

XIV Mostra d’Informació i Documentació per al Desenvolupament, a càrrec del Centre de Documentació en Cooperació i Solidaritat de la Universitat de Lleida.